Om firmawebsite

Vi bygger fremtiden

firmawebsite består af en flok dygtige og passionerede udviklere, som siden 1994 har udviklet og designet hjemmesider til store og små virksomheder, foreninger og institutioner. Vi har gennem årene bygget hjemmesider i den helt store skala, men vi har set et behov for at tilgodese de mindste virksomheder også – dem der sikkert bliver store med tiden. 

Vi elsker godt design og flotte hjemmesider. Derfor har vi valgt at opbygge firmawebsite med WordPress som Content Management System (CMS) og sammensætte ede bedste plugings, så alle kan få en super hurtig og perfekt hjemmeside, uden det behøver at koster en formue.

Vores datacenter er 100% optimeret til WordPress hjemmesider – så du ikke oplever problemer med hastigheden. Samtidig tages der backup af alle hjemmesider løbende, så vi altid har en kopi af din hjemmeside, hvis du skulle komme til at lave en uoprettelig fejl.

At prisen kan holdes på så lavt et niveau, betyder at alle kan være med. Hvis du undre dig over hvordan vi kan tjene penge til at kunne holde alt den bagvedliggende teknik kørende, kan vi oplyse:  Vi har rigtig mange kunder og som bekendt: Mange bække små, gør en stor å 🙂

firmawebsite er en del af TINX/DK A/S, som har bygget hjemmesider siden sidste årtusind.

Teamet bag firmawebsite

Kontaktpersoner

Torben Sørensen

Partner/Development

Annika Klausen

Finance

Vi sidder klar
Sig Halløj!

Send os en besked og vi vender hurtigt tilbage.

 

firmawebsite
Rømersvej 4
DK-7430 Ikast
2783-7430
support@firmawebsite.dk